Recuperare creanțe

Recuperare creanțe în mod amiabil

Hero image

Recuperare creanțe

La Straetus veți găsi o soluție de reducere a costurilor pentru recuperarea eficientă a creanțelor restante.

Straetus acționează ca un intermediar între dvs. și clientul dvs. care nu achită facturile la timp. Motto-ul nostru este: recuperați creanțele, dar păstrați clienții.

Descărcați broșura noastră
Hero image

Recuperare pe cale legală

Mergem mai departe decât ceilalți: dacă este necesar, apelăm un executor judecătoresc sau un avocat. Aceasta este o parte standard a procedurii noastre. Primim un verdict favorabil în 9 din 10 cazuri. Și in această situație, se aplică următorul principiu: cu cât dosarul pe care îl trimiteți este mai complet, cu atât sunt mai mari șansele de succes.

Procesul legal presupune anumite costuri cu partenerii externi. Veți fi informat despre acest lucru atunci când trimiteți un dosar de recuperare creanțe. În cazul unei dispute, de exemplu, nu știm în prealabil domeniul de aplicare a disputei. În acest caz, ne vom consulta cu dvs., astfel încât să puteți decide dacă avocații noștri ar trebui să se ocupe de caz în continuare.

Hero image

Executare silită

Dacă am obținut o hotărâre judecătorească, acest lucru, din păcate, nu înseamnă că vă veți vedea banii în cont de pe-o zi pe alta Vom lucra cu executorii noștri pentru a pune în executare hotărârea. Dacă dintr-un motiv oarecare banii dumneavoastră se dovedesc a fi necolectabili, de exemplu în caz de faliment, veți fi informat astfel încât să vă puteți anula facturile.

Hero image

Aranjamente de plată

Se întâmplă uneori ca debitorul dvs. să nu poată plăti toată suma deodată. În acest caz, vom conveni cu debitorul un acord de plată. Monitorizam aranjamentul de la prima pana la ultima plata.

Hero image

Recuperare creanțe din străinătate?

Aveți un client neplătitor în străinătate? Putem ajuta și cu asta: suntem activi în aceste țări, printre altele!

Straetus Logo
Straetus Romania

Brasov, Brasov
Romania

Email
info@straetus.ro
Telefon
0731550062

Copyright @2024 Straetus