SERVICIILE NOASTRE DE management al creanțelor


STRAETUS OFERĂ O GAMĂ COMPLETĂ A SERVICIILOR DE MANAGEMENT AL CREANȚELOR:

VERIFICAREA BONITĂȚII


Straetus poate să ofere verificări de credit, care vă vor ajuta să evaluați riscul ca unul din clienții dvs. să înregistreze restanțe la plata facturilor dvs.

Dacă sunteți interesat să utilizați serviciul Straetus, click aici

SERVICII DE NOTIFICARE SCADENȚĂ FACTURI


 

Având la dispoziție o echipă care se concentrează pe notificarea politicoasă și profesionistă a clienților dvs în legătură cu scadențele de plată Straetus vă poate ajuta să evitați întregul proces de colectare a creanțelor.

SERVICII DE COLECTARE, ETAPA PRE-JURIDICĂ


 

Scopul Straetus este de a convinge clienții dvs. de faptul că este în interesul lor să își achite creanțele rapid și în mod voluntar, pentru a evita deschiderea procedurilor judiciare.

Cheia colectării amiabile constă în înțelegerea motivelor care conduc la incapacitatea debitorilor de a vă plăti, cu scopul adaptării procesului de recuperare la specificul fiecăruia dintre ei.

ACȚIUNI ÎN INSTANȚĂ, MONITORIZAREA ACESTOR ACȚIUNI


 

Dacă este necesar, Straetus are experiența și cunoștințele necesare pentru asigurarea unui rezultat pozitiv ca urmare a acțiunilor juridice inițiate.

URMĂRIREA DATORIILOR


 

Ca ultim pas al recuperării creanțelor, Straetus vă oferă un serviciu de urmărire a datoriilor, cu scopul îmbunătățirii șanselor de recuperare pe termen lung a creanțelor care altfel ar fi nerecuperabile.

name
Call Now Button