ASIGURAREA RECUPERĂRII DATORIILOR ÎN MOD PROFESIONAL ȘI ETIC


INTEGRITATE ȘI CONFORMITATE

Ne asigurăm că Master Francizații, Francizații și angajații acestora dezvoltă relațiile cu terții în asemenea manieră încât valorile noastre de integritate sunt respectate. Nu vom tolera în nici un fel nicio formă de comportament ne-etic sau ilegal.

Interesele partenerilor noștri sunt importante pentru noi și orice persoană interesată este binevenită să contacteze departamentul nostru de Integritate și Conformitate, pentru întrebări sau îndrumări legate de condițiile de afaceri, raportări ale unui comportament ne-etic sau ilegal.

RECLAMAȚII

Orice persoană care trimite o plângere sau întrebare este invitată să menționeze numele, datele de contact și detaliile legate de presupusul comportament ne-etic sau ilegal, pentru a putea contacta respectiva persoană, dacă este necesar. Vom trata fiecare solicitare cu discreție și vom face toate eforturile de a menține, în limitele legilor aplicabile, confidențialitatea fiecărei reclamații.

Vom desfășura toate investigațiile în conformitate cu regulamentele și legile aplicabile. Straetus Internațional nu va tolera nicio acțiune luată împotriva unei persoane care, cu bună credință, a oferit informații sau a asistat în orice alt fel la o investigație privind un presupus comportament ne-etic sau ilegal.

Metoda de contact menționată mai sus este aplicabilă doar întrebărilor și reclamațiilor privitoare la etica francizaților și angajaților Straetus. Dacă doriți să puneți o întrebare sau să înregistrați o plângere legată de condițiile noastre de afaceri sau de serviciile noastre, vă rugăm să utilizați modalitatea de comunicare.

name
Call Now Button