Sunteți un antreprenor sau o persoană cu spirit antreprenorial dezvoltat și doriți să deveniți un francizat Straetus? Master francizatul nostru din România vă stă la dispoziție cu orice informație suplimentară.
A fi francizat Straetus înseamnă a avea o afacere pe care o veți putea opera eficient și cu ușurință. Soft-ul nostru dedicat și master francizatul asigură fluxurile de lucru, managementul și administrarea rețelei, permițându-vă să vă concentrați pe construirea relațiilor de afaceri și pe recuperarea creanțelor clienților dvs.

MODEL DE AFACERE TESTAT


Înființată în 2009, franciza Straetus și-a extins în mod rapid rețeaua, în ciuda turbulențelor de pe piața financiară. Mulți dintre francizații noștri au crescut de la zero la un venit anual de €150,000 în doar 5 ani – conducându-și afacerea cu doar un singur angajat. Cu cifre în creștere în fiecare an, credem că secretul succesului rețelei noastre se datorează celor două elemente cheie: selectăm doar cei mai dedicați și responsabili candidați ca și master francizați în diferite părți ale lumii și oferim suport continuu și expertiză de calitate, din sediul nostru central.

CONTINUĂM SĂ NE EXTINDEM


În prezent avem  deschise 5 birouri în România (București, Cluj, Brașov. Pitești, Baia Mare) și continuăm să ne extindem. Suntem motivați să avem aproape antreprenori dedicați și muncitori, cu care să împărțim operarea rețelei Straetus și ne vom implica în acest sens la orice nivel. Acest lucru este deja evident pe piața noastră de origine: în ciuda faptului că sediul nostru central se află în Amsterdam, am oferit responsabilitatea către master francizatul nostru. În doar câțiva ani, rețeaua noastră din Olanda a ajuns la peste 30 de francizați, care acoperă peste 80% din teritoriul acestei țări.

Straetus este activ în peste 10 țări, dintre care menționăm: Olanda, România, Germania, Belgia, Polonia, Rusia, Africa de Sud și Israel.

name
Call Now Button