DESPRE STRAETUS


Straetus este o rețea internațională de management al creanțelor, cu o dezvoltare rapidă, oferind servicii croite pentru persoane juridice. Echipa Straetus România este specializată în managementul și recuperarea creanțelor cu eficiență și cu profesionalism, permițându-vă în același timp să vă păstrați relațiile apropiate de colaborare cu clienții. Straetus România – (furnizor de servicii de management și recuperare creanțe vă oferă acces la peste 50 de francizați naționali și internaționali, iar expansiunea noastră continuă rapid.

CUM VĂ PUTEM AJUTA


Managementul creanțelor se bazează pe două aspecte importante: timpul și factorul uman – aspecte foarte importante pentru Straetus România. Dacă sunteți liber profesionist sau proprietar al unei intreprinderi mici sau mijlocii, aceste aspecte sunt, în mod inevitabil, foarte prețioase.

Fiecare minut petrecut în activitatea de management al creanțelor companiei dumneavoastră înseamnă neglijarea activității de vânzare sau de dezvoltare a afacerii. Straetus România, prin echipa sa temeinic instruită se dedică exclusiv recuperării și managementului facturilor neîncasate, în numele dvs – cât se poate de amiabil și eficient.

FACTORUL UMAN ESTE REPREZENTAT DE PROFESIONIȘTI INDEPENDENȚI


A convinge o persoană să-și achite datoriile restante poate fi dificil, este un proces ce necesită răbdare și aptitudini personale deosebite.
Operând în sistem de franciză, Straetus România se asigură că persoanele responsabile de relația cu compania dvs. sunt cu adevărat implicate in a obține rezultate pozitive. Succesul unui francizat constă în construirea unei strânse relații de afaceri cu dvs., fapt ce se bazează mai departe pe menținerea unei bune relații și cu debitorii dvs. În locul unei echipe care apelează clienții în mod impersonal, dintr-un call-center, persoanele care au în administrare creanțele dvs. sunt antreprenori independenți. Acest lucru înseamnă că au abilitățile, experiența si motivația de a vă garanta obținerea celor mai bune rezultate în activitatea de management și recuperare creanțe.

UN SERVICIU SUPERIOR


  • Recuperarea eficientă a creanțelor: recuperare creanțe în mod amiabil
  • Sistemul nostru de franciză asigură un serviciu profesionist de management al creanțelor
  • Software ușor de utilizat, pentru adăugarea și monitorizarea creanțelor dvs.
  • Adaptat pentru persoane juridice

UN SERVICIU EFICIENT CARE VĂ AJUTĂ SĂ ECONOMISIȚI TIMP


Pentru a face procesul de management al creanțelor să fie cât mai eficient, francizații Straetus România își asumă întreaga responsabilitate pentru afacerea lor.
Acest lucru vă oferă siguranța că partenerul dvs. implicat în managementul de creanțe își poate dedica tot timpul disponibil acestui proces. În plus, Straetus România utilizează un software unic, de ultimă generație, dezvoltat de către echipa noastră special pentru a automatiza fluxul de lucru al managementului și recuperării creanțelor. Acest software permite Straetus România să opereze ca și o rețea eficientă, oferind acces la o uriașă bază de date de clienți și debitori din întreaga lume. Sistemul nostru permite de asemenea adăugarea, editarea și monitorizarea cu ușurință a creanțelor neîncasate și care se află in proces de recuperare – acest lucru vă asigură că puteți în orice moment să verificați statusul facturilor dvs.

Sunteți interesat de serviciile noastre?

CONTACTAȚI-NE

name
Call Now Button